Last news in Fakti

30 Декември, 2014 17:59 1 057 2

Осигурени са 5 млн. лв. за ваксини

  • ваксини-
  • пари

 

Допълнителни средства в размер на 5 000 000 лева ще бъдат предоставени по  бюджета на Министерство на здравеопазването за 2014г. , съобщиха от правителствената информационна служба.

С тях частично ще се възстановят на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) сумите, които е заплатила за доставените количества ваксини за задължителни имунизации и реимунизации в периода 01.01.2014г.-01.04.2014г.

С приемането на постановлението се изпълнява политиката на кабинета за подобряване функционирането и финансирането на здравната система в страната. Средствата се осигуряват за сметка на преструктуриране на разходите по централния бюджет за 2014г.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГлавозамайващоУменОтУменПоУменНайУменннн

    0 0 Отговор
    А защо никой не кааже колко пари са били отпуснати за ваксинирането на някои от народните представители против СРАМ и БЕЗОЧИЕ???
  • 2 танашиба танахака

    0 0 Отговор
    само луд човек може да се ваксинира против грип