31 Декември, 2014 15:38 5 488 0

Най-търсените манекенки в Google за 2014-та

  • кейт ъптън-
  • модели-
  • google-
  • манекенки

Кейт Ъптън е най-търсена за годината

Кейт Ъптън е най-търсеният модел в Google за 2014 г.

Последната година беше изключително успешна за 22-годишната манекенка и актриса. Тя засне провокативна фотосесия по бански за „Спорт илюстрейтед“ и получи роля в комедията „Отмъщение по женски“, където си партнира с Камерън Диас. Освен това тя бе обявена и за най-сексапилната жена на света от списание “Пийпъл“.

Второто място остана за по-малката сестра на Ким Кардашиян – Кендъл Дженър. През тази година тя работи с най-популярните модни къщи, което й осигури и мястото на рекламно лице на една от най-големите козметични компании в света, превръщайки се в една от най-успешните манекенки на годината.

Трета е Миранда Кер, чието име се замеси в куп скандали след нейния развод с актьора Орландо Блум. След това се появиха информации за бой между двама милиардери за нея, а през лятото Блум за малко да набие Джъстин Бийбър, който му намекна, че е спал с бившата му жена. Иначе Кер продължава да се издига в кариерата си.

Развод беляза и живота на четвъртата в класацията Хайди Клум, която се раздели с певеца Сийл. Въпреки това тя продължи да е един от най-медийно дейните модели и продължи да продуцира успешното си реалити шоу „Следващият топ дизайнер.“

Пета е Жизел Бюндхен, която през лятото бе едно от рекламните лица на Световното първенство по футбол в Бразилия и продължи да е най-добре платената манекенка в света. Шестото място остана за британката Кейт Мос, която макар и вече да е на 40 години, все още е сред най-популярните модели в света. През годината тя рязко съживи кариерата си и вече има договори с няколко от най-популярните марки в света.

Седмото място е за Бехати Принслоу, която през годината се омъжи за вокалиста на Maroon 5 Адам Ливайн и стана един от новите ангели на Victoria's Secret.  Осма е Джиджи Хадид, която направи своя дебют в Седмицата на модата в Ню Йорк и бързо бе обявена за една от следващите големи звезди на модата в световен мащаб. След нея е Карли Клос, която работи за редица престижни марки, а през годината пусна и собствена марка слънчеви очила.

Десетото място е за легендарната Наоми Кембъл. Макар че вече прехвърли 40-те, тя отново демонстрира невероятна физическа форма в няколко фотосесии за престижни издания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА