Last news in Fakti

31 Декември, 2014 19:29 8 756 2

По празниците стават чудеса: Кака се събра с жена си

  • кака-
  • чудеса-
  • празници

Футболистът обяви, че ще се разведе с дългогодишната си съпруга през ноември

По новогодишните празници стават чудеса и доказателство за това дадоха бразилският футболист Рикардо Кака и неговата съпруга Каролине Черико.

Двойката беше пример за стабилно семейство в спортните среди.  Двамата са женени от 9 години, но през ноември месец внезапно обявиха, че се развеждат.  Това породи множество слухове, за това, че бившият футболист на Милан и Реал Мадрид е оставил жена си заради Мис Бразилия 2013 Жаклин Оривейра.

Кака и Каролине обаче са успели да се сдобрят по коледните празници и са решили да не развалят семейството си. Те са прекарали празниците заедно, като публикуваха свои общи снимки, заедно с двете им деца в “Инстаграм“.

В момента бившият носител на „Златната топка“ се готви да се премести с цялото си семейство в САЩ, където ще играе за местния Орландо Сити.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 0 Отговор
    ...а батко с мъжа си!
  • 2 миседниш накура

    0 0 Отговор
    .а си случая-ма наистина ли са лезбики кака и жената