Last news in Fakti

2 Февруари, 2015 19:21 1 270 0

От вторник грипна епидемия и в Разград

  • разград-
  • грип-
  • епидемия

През изминалата седмица равнището на заболеваемост от остри респираторни заболявания е надминало 162 на 100 000

От вторник в област Разград се обявява грипна епидемия – съобщи директорът на Регионалната здравна инспекция - Разград д-р Йорданка Николова. Тя обеща утре на сайта на инспекцията да бъдат публикувани мерки, които институцията взема във връзка с обявяването на епидемията.

През изминалата седмица равнището на заболеваемост от остри респираторни заболявания е надминало 162 на 100 000 население, което е основание за обявяване на епидемия – обясни още д-р Николова.

На съвещание с ръководството на РИО на МОН е взето решение учениците да бъдат пуснати в грипна ваканция от сряда, 4 февруари, до петък, 6 февруари. Днес и утре те са в междусрочна ваканция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА