Last news in Fakti

10 Февруари, 2015 23:34 12 048 8

Как да покажете любовта си?

  • bazar.bg-
  • свети валентин-
  • празник

Начините да изразите чувствата си са много – от скъп и незабравим подарък, до нещо практично, което вашата половинка ще ползва всеки ден и така ще напомняте за себе си. През последните години все повече българи празнуват Свети Валентин и се питат какво да подарят на любимия човек в навечерието на 14 февруари?

Може да започнете от най-тривиалното – бутилка вино. Тривиално, но и в този подарък има нещо интересно, а именно на бутилката може да е изобразен вашият и този на половинката ви лик. Цената е 14.90 лв., сочи справка в сайта за безплатни обяви bazar.bg. За да направите подаръка още „по-любвеобилен” може да прибавите и две чаши със сърца, на стойност 20 лв.

Двоен ключодържател също е интересна идея. Състои се от ключ и сърце. Едната част остава при вас, а другата – при любимия. Така правите подарък не само на човека до вас, но и на себе си. Подаръкът „две в едно” е с цена 7 лв.

Късметът е нещо, което искаме да ни сполетява всеки ден. Какво по-хубаво от това в следващите 100 дни да имаме по един, било то само и под формата на пожелания. Цената на кутията сърце, преливаща с късмети, е 14 лв. Подобна е идеята и на „52 седмици любов”. Стойността и е малко по-висока – 19.90 лв.

Ако искате да има еротична закачва в пожеланието за празника, то може да започнете с една лампа „Свети Валентин”. Тя е със специален надпис, който ще покаже на човека до вас, че го цените и обичате. Стойността й е 23 лв. Перфектна добавка към този подарък могат да бъдат две калъфки с изписано вашето и това на половинката ви име. Това ще оскъпи подаръка лампа с още 9 лв.

Сексът също може да бъде добър подарък. За да е на още по-високо качество може да подарите на партньора някои аксесоари. Един от тях е магнитен Дартс Кама Сутра. Той ще ви помогне да изберете нещо по-нестандартно. Цената му е 12.90 лв. Разбира се, може да заложите и на нещо традиционно, като белезници с пухчета и звънче на стойност 17.99 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Оммммммммм

    0 0 Отговор
    Хайде по-спокойно.
  • 4 Красо Зелето

    0 0 Отговор
    То да има на коя да я покаже човек, ама наистина да си струва. Ама в днешно време, ако и покажеш нещо различно от парите, ще каже, че си смотан. И до някъде са прави, защото с искреност не може да си купи нищо от мола

    Коментиран от #6

  • 5 gost

    0 0 Отговор
    ето още няколко предложения.
    http://bazar.bg/обява–9576393/магическата-свещ
    http://bazar.bg/обява–7768486/специален-свещник-вълшебник
    http://bazar.bg/обява–6668075/свещник-за-стена-сърце-свети-валентин
  • 6 БамБам

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Красо Зелето":

    Това е така съдя по глупавият си син.Сега се зарибява с една на ден ръси по 30 лева по тая и я вози като куфар с колата си.Заедно са от ноември 2014 а сигурно и не е спал с нея.

    Коментиран от #8

  • 7 Severina

    0 0 Отговор
    А ако нямате пари напишете в Google: парични пАтоци хаха или нещо от сорта беше май. Без да се засяга никой. :)
  • 8 Красо Зелето

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "БамБам":

    Всеки сам избира как да си живее живота. За жалост нашето поколение, на сина ти и моето попаднаха на ерата, на мангизите. И на душевната красота гледат като недостатък, а на чичко паричко гледат като нещо свещено. Защото днешно време, парите са кът, и този който ги има, може да си позволи 80% от богатството на земята. А тези които нямат, няма какво да задоволят на момите. Ако е до там, те могат да си намерят безпарични колкото си искат. Щом може да си го позволи, е хубаво. А дали е е**л или не, ти няма как да знаеш, защото няма да ти каже. Но според мен си прав на 99%