Last news in Fakti

20 Февруари, 2015 18:58 7 019 8

Къпя се в шампанско, но не всеки ден

  • захур-
  • камалия-
  • мохамед-
  • украйна

Съпругата на един от най-богатите хора в Украйна (бизнесменът Мохамед Захур) – Камалия, разказа пред журналисти за своя живот в Киев. Истинското й име е Наталия Шмаренкова. Известна е като актриса, певица и модел, заслужила актриса на Украйна и носителка на титлата „Мисис Свят”.

Разполагайки с милиони в банкови сметки, Камалия обича да купува всичко – от евтини до супер скъпи стоки. „Веднъж похарчих 1000 паунда в магазин Poundland. Беше весело!”, признава тя пред журналист на британското издание Daily Mail. Въпросният магазин е известен с това, че продава всяка вещ по 1 паунд.

Мъжът на Камалия – Мохамед, е милиардер и собственик на англоезичния вестник Kyiv Post, който се издава в Киев. Когато отива на работа за двете му дъщери – Арабела и Мирабела, се грижат две детегледачки. А Камалия, собственик на 10 имота и частен самолет, редува магазините със звукозаписното студио. Денят за нея започва в личната фитнес зала и частен басейн. След това „преслушва” магазините. В един от тях може да остави и 70 000 паунда, купувайки например рокля Versace.

Събитията в Украйна не са накарали съпругата на олигарха да напусне страната. „Украйна е моят дом и съм тук, за да я подкрепям. Смятам, че на свой ред, държавата ще се погрижи за мен. А и Киев се намира на 700 км от зоната на военните действия, така че тук е безопасно. Това обаче не означава, че съм престанала да се тревожа за хората, които се намират в районите, където се водят боеве”, споделя Камалия пред журналисти. Между впрочем съпругът й разполага с бизнес в Донецк, а двойката има и имот там. Но по-всичко личи, че бизнесът не върви толкова зле, след като семейството търси 11-ти имот за покупка в покрайнините на Лос Анджелис. Захур разполагат с имоти в Москва, Лондон, Дубай, Москва, Одеса, Испания и на Каймановите острови.

Отчитайки какво е мнението на обществото към свръхбогатите, Камалия казва: „Да, къпя се в шампанско. Но не всеки ден”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 козел Путева

    0 1 Отговор
    Ако ще и в пър4ево мляко да се къпе и тя .ере у царицата у магарицата ш -та е една и съща ина4е както е гледаш намерила АМСАЛАКККККК тези пари от където до

    шли там отишли корките сиромаси и те се унождат без БАНЯ..
  • 2 999

    0 0 Отговор
    Заради подобна лакомия е избиването на хора по света.

    Коментиран от #3

  • 3 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "999":

    ТОЧНО КАЗАНО
    ОЛИГАРСИТЕ Е ПРАВЯТ ТАЗИ ВОЙНА ЗА ПАРИ
    А СЕ ИЗБИВАТ БЕДНИ И НЕВИННИ ХОРА
    ТЯ ТАЗИ ЩЕ ГО НАПРАВИ ОТ МИЛИАРДЕР МИЛИОНЕР
  • 4 Змей Горянин

    1 0 Отговор
    К..рвите винаги се *.ат за пари, дами и господа, ще ме прощавате за грубия език.
    А тази изкуствена сексбомба е живо доказателство за горната ми теза. Но един ден и тя ще умре. Гробищата са мястото, където всички сме равни. Най-вече защото всички лежат.
  • 5 дтер

    0 0 Отговор
    че те не могатда с анамажат на малкия пръст на наще
  • 6 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Мамина душица!,как им се е паднало..............!късметче!
  • 7 Duke

    1 0 Отговор
    То и семейство Чаушеску беха така. Тъй че харчи дорде още можеш, х.. за Украйна ще е именно след войната и тогава тълпите ще търсят вътрешния враг.
  • 8 Монго

    0 0 Отговор
    "Къпя се в шампанско, но не всеки ден", егати мърлата, щом не се къпе всеки ден...