Last news in Fakti

2 Март, 2015 18:08 4 736 0

Дързост и красота, възход и сензации

  • хороскоп-
  • зодии-
  • прогноза-
  • звезди

Астротенденции за периода 2 – 8 март 2015 година

 

Татяна Янковска

Искрящи и наелектризиращи любовни афери ще се вихрят на фона на неочаквани и тайнствени финансови, съдебни, административни или бизнес интриги.

Вълнуващи обрати през периода 2-8 март ще има не само в Любовта, политиката, парите, медиите, криминалните разследвания, а и в областта на културата, науката и изкуството.

Шансовете за “Любов от пръв поглед”, както и за неочакван напредък в бизнеса или печалба от игрите на късмета са много изразителни.

Заглавията на електронните и печатните медии ще преливат от сензационни разкрития за любовни похождения и финансови машинации на високопоставени фигури.

В сряда и четвъртък, 4 и 5 март, предизвикателствата в политиката, медиите, Любовта, науката ще са възбуждащи и смайващи.

Развръзката на някои от по-напрегнатите социални, политически, финансови или любовни сюжети ще е неочаквана, с отворен край и даваща възможност да бъде направено продължение, оформено в нов, спиращ дъха сезон...

Безспорно главната роля през тази вълнуваща седмица е отредена на Любовта. По-точно на тази Любов, която е вдъхновила толкова стихове, песни, мечти и филми. Любовта, която движи света и която всички ние търсим! Няма по-хубаво чувство от това да си влюбен и обектът на твоите чувства също да те обича!

На някои хора определено им върви в Любовта. От екрана и медиите познаваме дами, които непрекъснато са в центъра на мъжкото и медийното внимание. Да не говорим за представителите на “силния пол”, които никога не се притесняват, че ще бъдат отхвърлени.

Разбира се, едно е да следим перипетиите на героите в сериали или на богатите и известните, а съвсем друго е, когато самите ние сме истински влюбени. Нещата напълно се променят – стомахът ни се свива на топка от вълнение и страх дали ще отговорим на очакванията на любимия. И понякога започваме толкова да се притесняваме, че може да пропуснем своя шанс. В такива трепетни ситуации астрологията и нумерологията може да се окажат превъзходни пътеводители през лабиринтите на Любовта. Това важи и за лабиринтите на бизнеса и деловите партньорства. Но това е друга тема.

Моето лично мнение е, че на хората, на които им върви в Любовта, нещата в бизнеса също вървят чудесно.

Също е валидно и следното – успехите в кариерата отварят път за великолепни завоевания в Романтиката.

Специално сега – в дните до 16 март 2015 година, Венера е пламенна, страстна, нетърпелива и завоевателна.

Астротенденциите за периода 2-8 март 2015 година, сочат че има предпоставки той да премине под знака на сензационните изненади в Любовта, финансите, съдебната система, науката, политиката.

Мъдреците твърдят, че Любовта е сила, на която нищо не може да се противопостави! Това е свещеният Огън, през който трябва да прекараме всички наши мисли и желания.

Любовта е Велика, Всепобеждаващи и Неделима Енергия. За да я осъзнаем като такава, е необходимо Космическо Съзнание! Сегашното прагматично и забързано ежедневие не толерира извисяването ни до Космическите измерения на Любовта и насърчава разглеждането на Любовта предимно в нейния романтичен и интимен аспект.

В романтичен план седмицата ще предостави необикновени любовни шансове. Внимание! През тази седмица бихме могли да се запознаем с хора, които виждаме като вълнуващи, енергични, много дружелюбни и стимулиращо директни. Тези искрящи фигури създават особена наелектризираща атмосфера, когато сме заедно. В тяхно присъствие долавяме висока степен на интелектуална хармония. Тази чудновата връзка определено ни помага да се съживим за прелестите на Пролетта.

Междуврменно, човекът, с когото евентуално сме ангажирани в момента (съпруг, любовник) може да изглежда доста различен по начини, които започваме да считаме за отчуждаващи!

Колко интересно! През този период от 2 до 8 март не е изключено всички да изглеждат различни и променени. Всъщност, това може да се окаже времето, когато трябва да поемем глътка свежа енергия с един вълнуващ флирт... Някои ще възприемат неочакваните романтични запознанства като “Любов от пръв поглед”. Това, в някои случаи наистина ще е точно така!

При наличие на отдавна съществуваща връзка или брак, звездните астроконфигурации подсказват, че може да възникне някоя открита конфронтация, настоявайки да изкараме навън и да “проветрим” всички задържани чувства на взаимно недоволство!

Внимание! Понякога обстановката може да стане много напрегната и от време на време – дори експлозивна. Спонтанни емоционални изблици могат да провокират неприятни диалози! При вече установените връзки, единият от партньрите може да изрази желание да се освободи от застоялите начини на взаимодействие, като на тяхно място да възприеме свежи подходи за интимен контакт.

Може да се чудим: “Защо партньорът трябва да се променя точно сега?”. Докато не проумеем и не асимилираме този внезапен копнеж за експериментиране, оригиналност и свобода, може би е по–добре да се отдръпнем и да му оставим по-голямо пространство за да развие своите пробудени пориви. В края на краищата, ние не притежаваме нашите партньори и трябва да уважаваме техните индивидуалности. А когато ги обичаме и насърчаваме да се развиват, означава, че наистина сме влюбени!

Когато се установи,че връзката – скорошна или от години – все пак не си струва да се спасява, може би ще се стигне до разрив, раздяла или развод...

Представителите на Телец, Стрелец, Везни, Овен, Рак сериозно следва да обмислят състоянието на своите връзки!

Ако дълго време сте понасяли усещането за неспокойствие и огорчение в съществуващата връзка (лична или делова), но сте направили малко или почти нищо за подобряването на положението, сложните астроконфигурации сега предупреждават за възможна раздяла и тръгване по различни пътища.

Да се прекъсне една връзка винаги изисква кураж и сигурно чувство, че зад ъгъла чака по-добро бъдеще.

Иначе казано - през тази седмица ще има идеални условия за раждане на Любов, както и добри възможности за ... неочаквани раздели и разводи!

Дали има шансове за възникване на “паралелна връзка”? Има! При това отлични! Вече споменах, че пътят ни може да пресече искрящ и обаятелен индивидуалист, който действа на запленяващи честоти, които бихме искали да споделим! И ще се досетите ли какво се случва? Не може да бъде! Той или тя, който изглежда като киноартист, се увлича именно по Вас, което Ви идва като златен дар от Съдбата! И си мислите - о, аз съм благословен! Внимание! Какво наистина знаете за този небесен дар? Вероятно достатъчно, за да даде вълнуващи емоции, но реално недостатъчно, за да си спестим бъдещи разочарования. Звездните астроконфигурации са, донякъде, рисковани по отношение, че точно това са Принцът или Принцесата от мечтите!

Трябва да имаме и предвид, че не е изключено човекът, когото срещаме през този период, да не иска или да не очаква да бъде с нас “щастливо и завинаги”...

Може да се окаже, че това е временен етап и за двете страни... Това може да се окаже и ... здравословно!

Новите романтични завоевания могат да са истински, но по-вероятно е сега те да са необходимият катализатор за Промяна в личния светоглед или във взаимоотношенията с другите.

И още веднъж: Внимание! През периода можем да привлечем искряща и оригинална фигура, често сменяща дружелюбност със странно отчуждение и дистанцираност.

Можем да срещнем и неустоими, фатални, сексапилни персони, които ще са твърде загадъчни в ключови моменти от току-що родената нова връзка и затова – емоционално недостъпни. Нищо, че телом са тук.

Може дори да се окаже, че нашият нов любим е властна и обсебваща личност, която взима повече, отколкото дава и лесно прекосява границите на психиката ни, за да открадне нашата енергия и независимост!

Нещо повече! Може да открием, че си имаме вземане-даване с характер, който твърде лесно се провокира към избухване, дори при незначители поводи.

Не са изключени предателства, както и много добре планирани и обмислени измами не само от романтичен, а и от финансов или политически характер. С цел, разбира се, да се получи по-висок пост в политическата, корпоративната или социалната йерархия, придружен от високо и много атрактивно заплащане!

С други думи – опити за компрометиране със снимков материал, с документи, разкриващи дълбоко пазени тайни, както и всякакви други форми за психологически натиск и шантаж са повече от възможни през тази романтична седмица!

Казано накратко – през периода от 2 до 8 март 2015 г. някои маски на популярни имена могат неочаквано да бъдат свалени по пътя на впечатляващи скандали!

Може би някои известни публични фигури не са толкова прозрачно и кристално чисти, колкото техният грижливо изработен образ ни показва. Достатъчно е някои гневни опоненти, чиято сила е била подценена, да се свърже със съответните медии и ... публичното мнение може драстично да се промени, когато пресата оповести пред света някои грижливо пазени лични нелицеприятни тайни!

И така – новите контакти през тази седмица се очертава да са с хора с много таланти, омайващи със своята самоувереност, оригинална и възхитителна чувственост!

Вътрешната сила у другите може силно да ни привлича през тези дни.

Определено хора, които са на пръв поглед много непринудени и приятелски настроени или пък личности, които се държат хладно и са обсебени от себе си – вероятно такива хора ще ни развълнуват, защото ще сме привлечени от тяхното самоуверено или мистериозно излъчване. Може да се установи, че страхотните нови лица притежават огромен финансов или ... сексуален апетит! По-важното е - романтичното увлечение да не замъгли нашите финансови преценки! Защото има условия както за чудесен напредък във финансов, социален или политически план, печелейки чрез игрите на късмета или чрез неочаквано заемане на много висок пост, така и за неочаквани медийни разкрития, водещи до оставки или уволнения!

Периодът от 2 до 8 март 2015 г. създава предпоставки за внезапно забогатяване – могат да се появят пари, които като че ли “падат от небето”.

Все пак, звездите предупреждават да не харчим прекалено дръзко, водени от последните писъци на модата.

Големите инвестиции следва да са обект на повишено внимание, поради явната опасност от финансови загуби или фалити!

Внимание! Звездите са много далече от това да възприемем страхлива или пораженческа нагласа към материалните потребности. Напротив!

Звездите ни насърчават да печелим парите си като правим нещо, към което силно сме привлечени – някакво хоби, страст, любимо занимание, което щедро ще ни се отплати!

Включването към някаква голяма социална кауза също е част от водещите астротенденции за тази седмица.

Освен романтично възраждане, може да се наблюдава и финансово възраждане, което вероятно ще последва след някоя голяма криза, която ни е накарала да осъзнаем колко важно е материалното и финансовото благополучие.

Това може да се постигне, ако живеем по-енергично, по-организирано и по-отговорно, усвоявайки изкуството на самосъхранението! Това изкуство включва и необходимостта да отделим достатъчно време и да се погрижим и за тялото си. Може да преоткрием богатствата на ароматерапията, релаксиране в сауна, фитнес, масажи, секси аромати, дрехи, пластичните операции, музикотерапията, срещите с добри приятели.

Звездите ни казват: “Танцувайте, пътувайте, забавлявайте се, разгорете огъня и почувствайте топлината, която добре обгрижваното и обичано тяло може да излъчва! Само така ще имате повече късмет и в Любовта, и в бизнеса!”

Другите хора, с които сме близки, може също да почувстват нашата топлина и тогава ще настъпи щастливо преобразяване в живота, романтиката, кариерата.

 

ПОНЕДЕЛНИК, 2 март

Време за щедро гостоприемство.

Всички са жадни за добри думи, комплименти и романтика.

Обмислете нови възможности, но бъдете бдителни – възможни са по-комплицирани ситуации, изискващи решителен и хладнокръвен поглед.

Хубаво е да се прояви съпричастност.

 

ВТОРНИК, 3 март

Отбелязваме Националният Празник на България.

Отдавайки заслужена признателност на самоотвержените знайни и незнайни герои, по-ясно осъзнаваме Свободата на днешия и утрешния ден

Хубаво е да оценим колко красота има в България, какви прекрасни богатства има в нашата културна и духовна съкровищница!

Денят носи светли Прозрения!

 

СРЯДА, 4 март

През целия ден е необходимо повишено внимание при пътувания.

Има условия за инциденти и произшествия.

Денят може да бъде изпълнен със страст, романтични и бизнес авантюри.

Възможни са неочаквани печалби.

Има условия за сензации, разкрития и неочаквани назначения.

Желателно е важните делови срещи или сключване на перспективни договори да става в интервала от 14:30 до 17:30 ч. (ако има такава възможност, разбира се).

През този времеви отрязък може да предприемем по-решителни действия за реализиране на нашите професионални и финансови планове и проекти.

Звездите не препоръчват насрочването на романтични или делови срещи за времето след 17:30 часа.

 

ЧЕТВЪРТЪК, 5 март

Денят се очертава сложен, наситен с многобройни задачи и още по-многобройни интензивни емоции.

Пълнолунието настъпва в четвъртък, 5 март, в 20:05 ч. българско време.

През целия ден и особено в интервала 18:00 – 24:00 ч. бъдете много внимателни когато посещавате места, където се събират много хора – има условия за възникване на конфликти и всякакви усложнения.

Денят е неблагоприятен за подписване на важни договори.

Всяка непремерена дума може да доведе до разриви и раздели!

В обществен план са възможни сензационни разкрития, оставки, финансови загуби или уволнения.

Хубаво е да се обърне по-голямо внимание на здравето!

Не влизайте в излишни конфронтации с влиятелни и високопоставени фигури.

Не казвайте неща, за които после може дълго да съжалявате.

Не се впускайте в нови проекти!

Не се прибирайте в къщи в късните часове!

 

ПЕТЪК, 6 март

Денят има своите хубави страни, като трябва да се има предвид, че през целия ден има условия за грешки от невнимание и разсеяност.

Има опасност от технически повреди и аварии.

В транспорта могат да възникнат неочаквани затруднения – промяна в разписания, обходни маршрути поради инциденти или произшествия!

Въздържайте се от окончателни решения и правенето на планове!

Хубаво е да не оповестявате публично своите намерения.

Бъдете бдителни по отношение качеството на храната!

Не започвайте нови неща и проекти, които искате да се развиват успешно в бъдеще!

Подгответе алтернативни варианти, тъй като в предварителната програма могат да настъпят промени. Някои лични или делови срещи могат да бъдат отменени.

 

СЪБОТА, 7 март

Днес всички търсят добрата компания и полагат усилия да разберат другите. Партньорите търсят съгласие.

Денят е много благоприятен за срещи с изкуството – музеи, театри, галерии. Атмосферата е наситена с дух на сътрудничество и толерантност.

Срещите – приятелски, романтични или делови – дори и да са неофициални, имат потенциал да разкрият и набележат нови възможности за бъдещи взаимни успехи.

 

НЕДЕЛЯ, 8 март

Празничният ден, посветен на “по-красивата половина на човечеството” ще бъде изпълнен със суета (обяснима), повечко напрежение и неочаквани ситуации.

Всички видове пътувания изискват повишено внимание, поради възможности за инциденти, произшествия и усложнения!

В неделя, 8 март е желателно да се избягват конфликтите.

Хубаво е при шофиране да се прояви висока концентрация и бдителност, тъй като не са изключени всякакви изненади!

 

Накратко – периодът от 2 до 8 март 2015 г. ще прелива от възможности за “Любов от пръв поглед”, за напредък в бизнеса, за страхотен и неочакван възход в кариерата. Всичко това е в атмосфера на романтика, сензации, тук-там някои смайващи раздели или неочаквани оставки, финансови загуби, придружени от скандални разкрития.

Но най-важното е: Ще има Любов, много Любов!

 

И така – през тази седмица, изпълнена с много романтика, да си припомним думите на влюбения в химията, електричеството и поезията Пърси Биш Шели,:

”Потоците се вливат в реката, реките пък моретата намират, а ветровете горе в небесата в сладостно вълнение се сбират.

И всички те се търсят и обичат, от обич няма кой да ги лиши.

Душите на нещата се привличат – защо не нашите души?

Виж как върхът целува синевата, вълна вълната гони и прегръща...

Но всички тия ласки за какво са, ако не ме целунеш ти?”

 

автор: Татяна Янковска

 

А сега, за десерт, набързо може да надзърнем в звездната “пътна” карта на различните зодии и да потърсим отговор на въпроса: “КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ЛЮБОВТА на представителите на различните зодиакални знаци?”

Ето какво казват звездите по този сериозен любовен въпрос:

 

ОВЕН

Овните непрестанно жадуват за силни усещания.

Те са жадни за Любов и Живот, за приключения и страст.

Изпитват нужда да командват парада и да проникват право в същността, в ядрото на всичко, с което се заемат.

Овните са съвършените “първооткриватели”.

В Любовта обичат Преследването.

В тяхно присъствие бъдете весели, флиртувайте смело.

Никога не нареждайте на Овните какво да правят!

Ако сте “хвърлили око” на Овен, най-важното, което трябва да запомните, е да поддържате тръпката на преследването.

И още нещо – Овните обичат да са център на света за постоянния си партньор.

Не бъдете лесна плячка за МЪЖА Овен.

Не угаждайте на всички капризи на ЖЕНАТА Овен.

Не правете забележки на Овните. Тези забележки със сигурност ще извадят на показ най-арогантните страни на огнената им натура!

 

 

ТЕЛЕЦ

Как да привлечем вниманието на упоритите и прагматични, търпеливи, обаятелни и любящи Телци?

Отговорът е – с вкусни неща или отличен ресторант.

Телците копнеят за дълготрайна връзка.

Ако сте попаднали в полезрението на Телец, не се изненадвайте, ако те дълго протакат, докато предприемат нещо.

Обличайте се винаги елегантно.

Дори за миг не си помисляйте, че Телците са загубили интерес.

Знайте,че те ... обмислят! После пак обмислят, почиват си и после отново се отдават на размисъл. И може би чак след като са обмислили всички факти спокойно (и често пъти вироглаво) могат да Ви поискат телефонния номер.

Телците винаги се стремят към най-доброто, което могат да получат от живота. Копнеят за човек, на когото да имат пълно доверие.

Често Телците са фатално чаровни с отличен вкус за елегантност, красота, изкуство. Никога не бива да се “въртят номера” на Телците, защото бързо ще научите що е то буен нрав!

Телците трудно се ядосват, но когато дадат воля на гнева си, по-добре да не сте им насреща!

Ревниви и властни, ако прекратят връзка, обикновено е завинаги!

При общуването с Телци, не форсирайте нещата!

Не ги лъжете.

Не проявявайте непостоянство!

Усмихвайте се!

Обличайте се елегантно!

Съобразете се с факта, че се придържат към навиците си, планират нещата и обичат да си правят график.

Винаги изпълнявайте обещанията си.

Телците са много взискателни, невероятно упорити, благонадеждни.

Поглезете ги с шоколадова торта и рози!

 

БЛИЗНАЦИ

Как да спечелим Любовта на Близнаците?

Отговорът е – действайте със замах.

Не забелязвайте променливите им настроения.

Не забравяйте, че Близнаците притежават нежна и благородна Душа.

Близнаците излъчват особена, тайнствена, омагьосваща притегателна сила, на която е трудно да се устои.

Не забравяйте, че Близнаци е зодиакалният знак на умственото съвършенство, плюс пребогато творческо въображение и искрена състрадателност.

В Любовта искат да се забавлявате заедно.

За препоръчване е да не се сърдите, когато променят плановете си в последната минута.

В Любовта държат на умението да ги изслушвате, но трябва да сте и достоен и остроумен събеседник.

Независимо на каква възраст са, Близнаците обичат да се забавляват като ... деца!

Не се заблуждавайте! Близнаците проявяват поразително точен и обективен поглед върху хората и събитията.

Ако сте влюбени в Близнаци, по-добре не си правете стриктни планове и бъдете винаги готови за неочаквани партита и приключения.

Ако закъснеят за срещата, не се сърдете!

Ако искате да спечелите Сърцето им – първо станете най-добрият им приятел, човек с когото могат да говорят за всичко. Покажете пламенна ерудиция, забавно остроумие, спечелете доверието им и едва след това можете да продължите със завоюването на Сърцето и Любовта им.

Ако докажете, че сте независими и самостоятелни, ще бъдете много по-интригуващи и вълнуващи в техните очи!

Когато сте с Близнаци, бъдете дружелюбни, уверени.

Бъдете добри слушатели, но и подчертайте интелекта си!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА