9 Март, 2015 09:29 5 471 3

Жена лекува рак с чесън

  • жената-
  • лекува-
  • рак-
  • чесън

С природния лек тя помогнала на себе си и на други болни

Жена лекува рак с чесън - 1
Снимка: Нова телевизия

Историята на една българка стана истинска сензация. Наташа Вълкова твърди, че е успяла да се излекува от рак с помощта на билкова отвара с извлек от чесън. И не само това – рецептата й е помогнала и на други онкоболни хора, съобщиха от Нова телевизия. Жената вече е патентовала природния лек. Приготвя го в малък цех в двора на дома си.

В това малко шишенце има мащерка, маточина, босилек, чубрица, спирт и най-вече чесън. И това не е просто хранителна добавка, а еликсир, разказва създателят на рецептата Наташа Вълкова. През 2002 година тя получава тежката диагноза- злокачествен рак на мускулите, а лекарите тогава й дават не повече от две години живот.

Не можем да наречем Наташа билкар. Всъщност тя е доктор на науките и не отрича значението на традиционната медицина. Има диплома по икономическа кибернетика от киевския държавен университет, специализирала е и биокибернетика. Познанията й помагат да успее да стигне до безопасен извлек от чесън, който да консумира, за да намали последствията от лъчетарапията до минимум.

13 години по-късно Наташа е в перфектно здраве и няма нито една метастаза. Тя е сигурна, че добавката й е помогнала да пребори рака. Решава да търси средства, за да създаде цех, в който да произвежда лекарството и така да помогне и на други онкоболни.

Днес цехът е факт и отговаря на всички европейски изисквания. А хранителната добавка има патент за лечение на онкологични и други заболявания. Помага още при гастрит, грип и е добър имуностимулатор.

Жената работи денонощно в цеха, заедно с дъщеря си. Вече не смогва да произведе толкова шишенца, колкото са поръчките.

Според Наташа обаче при всеки болен добавката действа различен начин и не трябва да се консумира без консултация с лекуващия лекар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    1 0 Отговор
    Браво най после нещо обещаващо не само на книга. Природната медицина е известна от векове, но лекарствените монополи не искат да печелят по малко. Създават се вируси а после ваксина, само и само да има печалба. Замислете се колко вида лекарства има по равтовете. Хиляди а болестите не са толкова.
  • 2 Янко

    0 0 Отговор
    Явно действа,особено след лъчетерапия,по-интересно е дали ще действа вместо лъчетерапия,но за това се искат гащи а не цехче за чесново сосче
  • 3 гост

    0 0 Отговор
    Може ли контакт телефон од госпожата?