Last news in Fakti

23 Март, 2015 09:48 3 712 2

Лидия Иванова на червения килим в Лос Анджелис

  • лидия иванова-
  • червения-
  • килим-
  • лос анджелис

Родната красавица се появи като ВИП гост на Седмицата на модата в L.A.

Лидия Иванова – българката, която впечатлява световни звезди, дизайнери и журналисти от Холивуд, мина през червения килим и се появи като ВИП гост на Style Fashion Week.

Родната красавица не остана незабелязана и от The Hollywood Times, които отразиха присъствието й на събитието.

Лидия Иванова пристига в Лос Анджелис преди няколко месеца, за да учи, но животът поднася на 19-годишната българка всевъзможни приятни изненади.

Тя вече е получила съвети за актьорско майсторство от Робърт Дювал, запознала се е с една от най-големите звезди на поп музиката Деми Ловато, успява да впечатли хитови дизайнер, а самият Дерек Хъф пожелава да си направи селфи с нея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Киноман

    0 0 Отговор
    След като уважи няколко високо поставени кино-п.тки ще намери правилния път към американската мечта в киното. :)

    Коментиран от #2

  • 2 човек

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "бай Киноман":

    бай киномане, на момичето не му е това мечтата, а да завърши медицина; само че, всички коментират, а не знаят нито коя е лидия, нито от къде идва, нито накъде иска да отиде; а, докато този типичен, преднамерен балкански манталитет не се изроди, ще си сърбаме попарата - ще се оплакваме, ще псуваме някоя партия или ще се ядосваме на дупките по улицата пред блока, а Лидия ще си изживее нейната мечта, далеч оттук, в страната на неограничените възможности!