Last news in Fakti

23 Март, 2015 10:22 2 213 1

Веси Бонева с премиера на „Разпалвам микрофоните“

  • веси бонева-
  • премиера-
  • разпалвам микрофоните

Певицата представя за първи път фючъринг с денс формация

Култовият тандем Веси Бонева и Светлин Къслев ще направят официална премиера на най-новия си проект в столичен клуб, заедно с денс формацията VS DANCE.

Парчето носи провокативното заглавие „Разпалвам микрофоните“ и в него за първи път ще видим фючъринг между изпълнител и денс формация.

Официалното видео към песента ще направи бляскава премиера пред музиканти, журналисти и почитатели, а веднага след това ще започне и впечатляващото лайв шоу на звездния тандем.

„Разпалвам микрофоните“ е по музика на Светлин Къслев, текст на Веси Бонева, F.O. и Liter Jack, а режисьор на лентата е Виктор Рик. В новото видео на изпълнителката ни очакват много танци, модерни хип-хоп визии и голяма доза сексапил.

Както обяви през миналата година, Веси Бонева подготвя и нов албум.  В него ще присъстват много гост-музиканти и изпълнители от различни страни.  Албумът отново ще бъде на български и английски език. Сред проектите са колаборации с Бобо, Alozade (Jamaica), James Smith (Germany), Liter Jack, DJ Kaiski и други. В новия албум ще има и песни, в които са включени български фолклорни инструменти, примесени с RNB звучене.

Албумът ще бъде издаден от Starlight Records, а музикален продуцент на хитовия проект е Светлин Къслев.

Премиерата на „Разпалвам микрофоните“ ще е на 26 март (четвъртък).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vasil

    0 0 Отговор
    веси бонева още ли се мъчиш да станеш певица,музиката ти не струва,няма кой да те слуша намери си работа по-скоро!!!