8 Април, 2015 01:00 4 481 0

Нина Добрев напуска "Дневниците на вампира"

  • нина добрев-
  • напуска-
  • дневниците на вампира

Тя вече се е сбогувала с екипа на сериала

Нина Добрев обяви, че напуска сериала „Дневниците на вампира“.

Актрисата с български произход ще напусне екипа на продукцията след края на 6-тия сезон. В специално съобщение в социалната мрежа „Инстаграм“ Добрев обясни, че винаги е смятала, че историята на нейната героиня  - Елена трябва да се развие в 6 сезона и че вече се е сбогувала с останалите членове на екипа.

„Тъкмо прекарах един прекрасен уикенд около езерото Ланиер в Джорджия с моето телевизионно смейство, актьорите и екипа на „Дневниците на вампира“.Искам да съм първата, която ще ви каже, че това не беше просто празнично тържество а парти за сбогуване. Винаги съм знаела, че искам историята на Елена да бъде едно приключение, което да се развие в шест сезона и след тези шест години мога да кажа, че изживях приключението на своя живот. Аз бях човек, вампир, двойник , ненормална безсмъртна, двойник който се прави на човек и човек който се прави на двойник. Бях отвличана, убивана, съживявана, измъчвана, проклината, обладавана, немъртва и още толкова много неща, които ще видите преди края на сезона през май. Елена се влюби не веднъж, а два пъти, в невероятни свои сродни души. В същото време аз се запознах с някои от своите най-добри приятели в света и изградих едно невероятно семейство, което винаги ще обичам.

Обещавам, че ще разберете всичко за моите изживявания през следващия месец, след като сезонът приключи (вече дадох интервю за списание SELF, което ще можете да видите през юни). Вие бяхте прекрасни фенове, които ми дадоха повече любов и подкрепа, от колкото, който и да би могъл да си представи.

С обич, Нина!“

През последните години „Дневниците на вампира“ се превърна в един от най-популярните фантастични сериали в света. Той превърна главните си актьори в звезди, а Нина Добрев стана едно от най-популярните телевизионни лица в света.  В продукцията тя игра ролята на главната героиня Елена и нейното оттегляне може да е ключово за продукцията. По случая продуцента на поредицата Джули Плес заяви:

„Раздялата с Нина е както горчива, така и красива. След 6 години екипът на „Дневниците на вампира“ достигна такава близост, каквато едва ли някой от нас е очаквал да се получи. Нина е развълнувана от възможността да разпери крила, да си почине и да пътува по света. Ние истински я подкрепяме в това. На нас ще ни липсва Нина и тези 400 образа, които изигра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА