17 Април, 2015 09:33 1 306 0

Джоузеф Уилямс от Тото във впечатляващо бг видео

  • джоузеф уилямс-
  • тото-
  • впечатляващо-
  • видео-
  • милен врабевски

Step In Learnin’ е четвъртият официален радиосингъл с видеоклип на българския музикален проект My Kind O’ Lovin’ с участието на Джоузеф Уилямс от Тото, Саймън Филипс и Джон Лоутън.

Автор на музиката, текста и аранжимента на парчето е продуцента Милен Врабевски. В проекта участват и някой от най-добрите родни музиканти, както и симфоничен оркестър с диригент Нелко Коларов и концерт майстор Калина Христова.

Видеото на Step In Learnin’ е снимано от режисьора Васил Стефанов на фона на ефектна мултимедийна сценография, която включва кадри от звукозаписните сесии в Лос Анджелис в студиото на Саймън Филипс (ex-Тото).

Саймън е звезда в проектите на Intelligent Music и е един от най-известните и ценени барабанисти в  музикалния свят. По думите на продуцента Врабески, Саймън Филипс оказва неоценим  творчески принос около развитието на музикалните идеи в My Kind O’ Lovin’.

В края на май предстои световна премиера на първия сингъл от най-новия проект на Intelligent Music, който отново събира известни имена от света на рока, като в компанията на Саймън Филипс и Джоузеф Уилямс от Тото ще чуем басиста Нейтън Ийст (Ерик Клептън, Фарел Уилямс), Джон Пейн (Asia) и китариста Тим Пиърс, работил с много известни музиканти, като Фил Колинс, Пати Смит и Елтън Джон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА