Last news in Fakti

25 Април, 2015 03:00 3 317 0

Продължението на "50 нюанса сиво" излиза през 2017 г

  • 50 нюанса сиво-
  • продължение-
  • филм

Планират се две продължения на лентата

Продължението на хитовата лента „50 нюанса сиво“ ще излезе на 10-ти февруару 2017-та година, съобщи „Ю Ес Уикли“.

Това беше обявено от филмовото студио, продуциращо филма „Юнивърсъл“. Компанията планира две продължения на лентата - „50 нюанса по-тъмно“ и „50 нюанса освободени“. Третата част на филма ще излезе на 9-ти февруари 2018-та година.

Дакота Джонсън и Джерми Дорнън ще се завърнат в ролите на Крисчън Грей и Анастейша Стийл и в двете продължения. Сценарият за „50 нюанса по-тъмно“ ще бъде написан от съпруга на писателката Е.Л.Джеймс, по чиито книги се базират филмите.

Еротичната мелодрама излезе по кината през тази година и спечели постъпления от над $ 500 млн. от прожекциите в световен мащаб.  „50 нюанса сиво“ постави и рекорд за най-много постъпления в откриващия ден за прожектиране. Така че успехът на продълженията изглежда гарантиран. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА