Last news in Fakti

5 Юни, 2015 11:54 13 339 3

Как да купите 200 EUR срещу 28 EUR

  • bazar.bg-
  • злато-
  • пари-
  • очила-
  • бонбони

Златна банкнота от 200 EUR в стъклена постава може да купите за себе си или пък да направите подарък на свой приятел. Цената на сувенира е само 28 лв., сочи справка в сайта за безплатни обяви Bazar.bg. Използваното злато е 24 карата. Банкнотата е горещо пресована със специален поликарбонат за здравина и устойчивост.

На пазара не липсват и други както практични, така и шеговити артикули, които може да купите за себе си или за роднини и приятели. Ако сте решили да заложите на златните подаръци, може да купите бутилка златно шампанско от 200 мл, поставена в кутия, имитираща златно кюлче и красива златна репродукция на банкнотата от 100 щатски долара. Цената е 25 лв. В пенливата напитка има 23-каратови златни частици.

В случай, че предпочитате да заложите на релакса в съботния или неделен ден, но в същото време желаете да гледате телевизия или да четете поредния роман или любимото си списание, то определено чудесна работа ще ви свършат мързеливите очила. Особеното при тях е, че може да сте в напълно хоризонтално положение докато четете, тъй като очилата пречупват ъгъла на 90 градуса. Цената на артикула е 24.90 лв.

С навлизането на високите технологии едно от нещата, с които по-рядко се сблъскваме в днешно време е, някой да посвети стихотворение на друг човек. Разбира се, за това се изисква и талант, с който не всеки човек е надарен. За тези, които си падат по романтиката, но им е трудно да я реализират, могат да ползват услугата „подари стихотворение”. Цената й е 25 лв., а срокът за написване на персонално стихотворение е 3 дни.

Шоколадът и любовта вървят ръка за ръка. А перфектният подарък в случай, че искате да изненадате половинката си, е специална кутия с бонбони, като върху опаковката на всеки пише „Обичам те!”. В кутията има и бонбон изненада, чиято опаковка е снимка на вас с любимия човек. Цената на сладкото изкушение е 12.90 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ueue

    3 0 Отговор
    Знам го това злато - пълен ш.т :))))
    Това го има в ибей за 1 евро и безплатна доставка.
    Защо да го взимам от базара. Да не говорим че е пълна порнография тази банкнота, та чак статия за нея пишете :)))
    Китайците ги правят за 1ст - бройката, аз лично ще се въздържа от покупка, а вие купувайте от базара за 28 евро и си смятайте загубите после :)))
  • 2 1001

    1 0 Отговор
    Последно 28лв. или 28 евро?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.