Last news in Fakti

14 Юни, 2015 03:00 1 407 0

Най-красивата крава в Германия се казва Лейди Гага

  • най-красива-
  • крава-
  • германия-
  • лейди гага-
  • мис-
  • конкурс

Животното дори има собствен стилист

Конкурсът за най-красива крава в Германия е бил спечелен от... Лейди Гага. За да се избегнат всякакви грешки обаче, трябва да се подчертае, че това не е световноизвестната певица от САЩ, а животно, кръстено на нея.

Победителката в състезанието е на осем години и идва от немското село Есен. За да се пребори за короната, съименничката на модерната поп-икона е победила над 200 екземпляра в изложението на крави от Холдщайн-фризийска порода, която е и най-разпространена в Германия. 

"Тя е във феноменална форма." - споделя един от участниците в журито - Клаус-Дитер Аугустин.

Любопитен факт е, че както много други от представителките на конкурса кравешката "Мис Германия", така ѝ Лейди Гага си има свой собствен стилист. За надпреварата победителката е получила специални грижи, сред които нова фризура и баня с шампоан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА