Last news in Fakti

29 Юни, 2015 08:16 868 0

АГ „Шейново“ с нови родилни зали

  • бебе-
  • аг шейново-
  • родилни зали

Постоянно видеонаблюдение ще гарантира сигурността на майката и новороденото

От днес в столичната АГ болница „Шейново“ в пет родилни зали ще се работи с най-добрата техника, която се предлага в Европа.

В модернизираните зали има специален кът, в който новороденото ще бъде с майка си през първите два часа след раждането. Постоянно видеонаблюдение ще гарантира сигурността на майката и новороденото, каза кметът Йорданка Фандъкова.

Най-модерното оборудване е вече факт в общинската АГ-болница „Шейново“. Привлекателни родилни зали, както за самите родилки, така също за техни близки, които ще имат възможност да присъстват. Но и за самите лекари, акушерки, хората, които работят там, отбеляза пред БНР Йорданка Фандъкова.

Защото най-важно за грижата за здравето на хората са именно лекарите, акушерите, медицинските сестри, санитарите. На мен ми се иска те да работят в добри условия. В същото време, тези зали позволяват и осъществяването на контрол върху работата. Те са оборудвани с видеонаблюдение. Това е грижа за българската жена и за българските деца, коментира кметът на София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА