Last news in Fakti

11 Септември, 2011 18:06 1 064 0

В Холивуд изгоря къщата на Джак Никълсън

  • джак никълсън

В Холивуд изгоря къщата на актьора Джак Никълсън, съобщи “Лос Анджелис таймс“.

Пожарът в двуетажното имение избухнал в нощта срещу събота и потушаването на огъня отнело 90 минути. В гасенето се включили 85 пожарникари, двама от които са пострадали, но не се съобщава за степента на изгарянията им.

Битката с огъня била усложнена от това, че къщата е разположена на ветровит хълм, а около постройката имало много храсти, заради което имало опасения, че стихията може да се прехвърли към съседните имения.

Джак Никълсън не живее в тази къща от 1975 г. Той отдава имота под наем на други актьори, сред сегашните му обитатели бил актьорът Уилям Тайнан, които се намирал в къщата при възникването на пожара. След като усетил миризмата на дим, той напуснал сградата и се обадил на спешния телефон 911.

Според “Херълд Сън“ причината за пожара и размерът на нанесените щети още не са ясни, но според неофициални данни са се подпалили химически вещества, държани в гаража.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА