6 Юли, 2015 00:00 18 013 6

Погребват дъщерята на Уитни Хюстън до нея

  • кристина-
  • хюстън-
  • гроб
Семейството на единствената дъщеря на Уитни Хюстън Боби Кристина Браун, която бе прехвърлена в клиника за нелечимо болни, подготвя мястото за вечния сън на момичето, което ще се намира до гроба на майка й.
Лекарите дават лоши прогнози за състоянието на Боби Кристина, която от януари насам е в кома. Дъщерята на Уитни ще бъде предадена на земята в гробището Уестфилд в щата Ню Джърси.

„Гробът на Уитни в момента е обкръжен от градинка, чийто граници се определян от тухлена оградка. На надгробния й камък са окачени две броеници с кръстове”, разказва очевидец. пред Radaronline. Освен това, на надгробния й камък пише „Любов”.

Източникът на изданието отбелязва, че местата около гроба на Уитни са заети и, вероятно, Боби Кристина ще бъде погребана малко по-нагоре от гроба на звездата, за да може майка и дъщеря да са близо в отвъдното.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Атакист

    0 0 Отговор
    Сега като отиде на небето ще почне да тормози представители на простолюдието които я обиждаха, между тях от новите "русофили"

    Коментиран от #3

  • 2 anonim

    0 0 Отговор
    колко глуповато скалъпена статия. В крайна сметка, каква е причината поради, която се очаква смъртта и?! Как може най-важното да не опоменете, смях!
  • 3 до трола на тиквата

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Атакист":

    По 10 ст. на спам ли ви дават, стига да има обида към "русофилите" и "атакистите", и нищо общо с темата ?

    Коментиран от #6

  • 4 Трол

    0 0 Отговор
    Не мога да разбера какви хора са това - имат слава, пари, власт, близки, които ги обичат и пак стават някакви наркомани и после ги зариват без време в земята!
  • 5 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ГЛУПАВА СТАТИЯ
  • 6 Атакист

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "до трола на тиквата":

    Не съм платен бе момченце, и едва ли има някой платен, просто смятам че комунизмът е виновен за изпростяването, страданията, мъките и сивотата в България, поне на свестните люде, то знаеме че има ........... от простолюдието които цял живот лапат благодарение на тази л.й..а система