Last news in Fakti

16 Юли, 2015 01:44 2 220 1

Шиниъд О' Конър: Музиката вече официално е мъртва

  • шинейд о' конър-
  • мъртва-
  • музиката

Тя е възмутена от това, че Ким Кардашиян е на корицата на новото издание на Rolling Stone

Шиниъд О' Конър обяви музиката за официално мъртва, съобщи „Индипендънт“.

Ексцентричната ирландска певица е останала потресена, след като видяла, че Ким Кардашиян е на корицата на новото издание на списание „Rolling Stone”. Тя дори призова за бойкот на списанието. В социалната мрежа Facebook  певицата написа:

„Какво прави тази .... на корицата на „Rolling Stone”. Музиката вече официално е мъртва. Кой би предположил, че тъкмо “Rolling Stone” ще я убие. Не може да очакваме повече Саймън Кауъл и Луис Уолш да поемат цялата вина. Боб Дилан сигурно е ужасен.“

О'Конър е известна с острия си език и склонността си да критикува музикалния и шоу бизнес. През 2013 г. тя изпрати отворено писмо до Майли Сайръс, тъкмо след като певицата започна със серия от скандални изяви, за да покаже новия си имидж на поп дива. В нея О'Конър я съветваше да не се подвежда по съветите на музикалните компании. Според нея на хората в тях не им пука за изпълнителите, а само за това как да изкарат повече пари от тях. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Златко Пердашиян

    0 0 Отговор
    dinastiata kardashian sme navsiakadeee