Last news in Fakti

18 Юли, 2015 15:28 2 097 1

Руски министър иска разговор с Памела Андерсън

  • памела андерсън-
  • руски-
  • министър

Сергей Донской иска да обсъди с актрисата проблема с избиването на белите мечки

Руският министър на природните ресурси и екологията Сергей Донской иска да обсъди с холивудската звезда Памела Андерсън проблемът с избиването на белите мечки, съобщи ТАСС.

Това трябва да стане по време на Източния икономически форум. Донской потвърди новината чрез социалната мрежа Facebook.  Това стана малко, след като преди седмица актрисата написа писмо до руския президент Владмири Путин, с което го призовава да спре кораба Winter Bay, който е превозвал 17 тона месо от финвал. Андерсън е известна със своята дейност в защита на околната среда.

„Ако оставим на страна шума около обръщението на Андерсън, участието на известни личности в обсъждането на подобни теми може да помогне за привличането на вниманието на обществото върху екологичните проблеми. Те могат да помогнат и за ускоряването на решаването на тези проблеми.

Екологичните проблеми не се ограничават само около ловът на китовете. Например в Канада, родината на госпожа Андерсън, все още е позволено обстрелването на бели мечки, докато в Русия и други страни от Арктическия регион това е забранено. Смятам, че този проблем трябва да бъде обсъден. На пример по време на работния процес в Източния икономически форум, който ще се проведе през септември във Владивосток, ще се състои голяма конференция за опазването на редките животински видове. Ще се радваме да видим на този форум не само Памела Андерсън, ами и Леонардо Ди Каприо, Харисън Форд и Джони Деп.“, заявява Донской. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    "17 тона месо ТО финвал"!!!Гледайте си правописа, защото в последно време правите много грешки.