Last news in Fakti

31 Юли, 2015 01:15 1 559 1

Монахини на пилон радват феновете на Мадона

  • мадона-
  • монахини-
  • пилон

Певица ще е по-предизвикателна от всякога

Поп певицата Мадона отново се готви да шокира своите фенове, съобщи NME.

На 9-ти септември започва нейното световно турне „Бунтовно сърце“. То ще промотира последния албум на певицата, който излезе през март.

Мадона вече пусна клипове от подготовката на концертите в интернет и отново показа, че е готова да хвърли в смут голяма част от обществото. Тя планира на сцената да й партнират танцьорки на пилон, облечени като монахини.

В шоуто на певицата участват 30 таньорки и танцьори, които са подготвили възможно най-провокативни хореографии. Мадона ще има концерти в САЩ, Канада, Европа и Азия. В свое интервю тя заявява:

„Не смятам, че човек трябва да спре да е креативен с напредването на възрастта. Вижте Пабло Пикасо. Той е рисувал до последния си ден, защото е имало какво да го вдъхновява. Животът го е вдъхновявал, а той е използвал това, за да се изразява. Аз правя същото.“


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мишо

    0 0 Отговор
    Тая некадърница няма да спре с провокациите. Но нейното си седи - няма безкрайно дълго да се гаври с християнството. Ще си го получи рано или късно!