Last news in Fakti

17 Август, 2015 02:00 2 804 0

Булка зарязана час преди сватбата

  • булка-
  • младоженец-
  • зарязана-
  • олтар-
  • сватба-
  • история-
  • разказ-
  • любопитно

Канадка разказа историята за младоженеца - беглец

Булка сподели, че е била зарязана от любимия си час преди сватбата, съобщи „Гардиън“.

Канадка намери сили да разкаже пред изданието своята сърцераздирателна история, която – погледната шест години по-късно – намира дори за забавна.

В деня, обаче, смятан за един от най-важните в живота на всеки един човек, смехът е бил заместен от сълзите.

„Той дойде в стаята и заяви, че „трябва да поговорим“. Плачеше. Помислих си, че емоциите от деня са го завладели. След това обаче ми каза „не мога да го направя“. Стоях там – с воал на главата и зашеметена“, споделя Синди.

„Мъжът, с когото трябваше да прекарам останала част от живота, отмени сватбата час преди да излезем пред гостите. Дори не го попитах защо, казах му да напусне стаята“, разказва още канадката за церемонията, която е трябвало да се състои на Хаваите.

„Бях на 23 години. Хората ни казваха, че сме един за друг. Но някак си всичко се обърка. Трябваше да гледам как сестра ми отива при гостите и им казва, че няма да има сватба. Бях съкрушена. Причината за решението му беше, че не искал да има деца – нещо, което аз желаех. Не разбирам как това изведнъж се превърна в проблем час преди церемонията. Сега, шест години по-късно,  отново започнах да излизам на срещи. Случилото се е в миналото и вече дори мога се смея за станалото“, завърши канадката, която бе изоставена от „младоженеца-беглец“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА