16 Септември, 2011 18:53 2 578 0

Мира Добрева и Асен Григоров с нови предавания в БНТ

  • софия-
  • бнт-
  • мира добрева-
  • асен григоров

Мира Добрева и Асен Григоров ще имат  нови предавания в БНТ. Това предвижда новата програмна схема на телевизията, която стартира от понеделник, 19 септемвра. Мотото й е "БНТ променя вашата сутрин " и е насочена към положителните новини и скъсяване на дистанцията с публиката. Новата схема и новите пет предвания са изработени след обществено допитване до зрителите, осъществено от "Алфа рисърч". Това съобщи при представянето днес програмният директор на БНТ Севда Шишманова.

В понеделник започва новият сутрешен проект на БНТ - "Денят отблизо ". Той ще продължава близо два часа - от 10,15 до 12. Водещи ще бъдат Мира Добрева и Мария Андонова. Предаването ще се излъчва от съвсем ново студио и ще се опита да представя живота, пречупен през социалните мрежи и обикновените житейски истории.

Мира Добрева: - Ще включва по-човешки неща, ще включва истории, които съм събирала години наред и сега искам да ги разкажа на зрителите, но истории предимно с положителен край.

Нов сутрешен блок ще има и в събота от 9.00 часа. Той се нарича "Животът и други неща" и е под формата на семейно предаване. Ще го водят Асен Григоров и Сибина Кръстева.

Асен Григоров: - В това предаване ще говорим по начина, по който обсъждаме всички теми, които ни засягат - от паркирането до ... айде не искам да ви плаша с тежки теми, защото такива няма да има.

Всяка неделя от 9.30 пък ще започва тинейджърското предаване "ХАХ", след него ще бъде културното предаване за младите - "БунтАрт ", а в 11 ще е началото на "Ние и градът " - ток шоу за новата култура на живот в града.

Информацията е на БНТ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА