Last news in Fakti

19 Септември, 2015 03:00 1 504 0

Български доктори със световно признание в номинациите на Медицинските Оскари

  • доктори-
  • световно-
  • признание-
  • номинации-
  • медицинските оскари

Доайенът на кардиолозите в България - проф. д-р Младен Григоров, получи номинация за цялостен принос в развитието на медицината у нас от годишните награди NATIONAL MEDICAL AWARDS 2015, които ще се състоят на 9 октомври от 20 ч. в София.

Призовете ще възнаградят хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи с доказани значими постижения в областта. Партньори на събитието са Националната Пациентска Организация, Българският Фармацевтичен Съюз, Фондация „Академия Здравословно“ и други.

Лекари, болници, клиники и медицински екипи от цялата страна са номинирани от партньорите на церемонията - браншови организации и специализирани медии и журналисти.

Категориите, в които ще бъдат връчени Медицинските Оскари са - GRAN PRI, голямата награда за значими постижения в медицината и дългогодишна дейност. Също така "Професионално признание", "Медицински Иновации и инвестиции", "Best Consulting",  "Постижения в областта на качеството и безопасността", "Лекар на годината", "Болница на годината", "Клинично сътрудничество и работа в екип", "Международно признание" и други.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА