23 Септември, 2015 05:00 1 878 0

Веси Бонева и Мария Илиева пеят за българите в Америка

  • веси бонева-
  • мария илиева-
  • българите-
  • америка

Едни от най-популярните имена от клубната сцена у нас – Веси Бонева и Мария Илиева ще отлетят за Америка, където ще станат част от български фестивал, който се организира за трета поредна година.

Събитието ще се проведе в Парка на ветераните в Лос Анджелис на 27 септември. Целта на фестивала е да обедини българите, които са избрали да живеят в Америка и да ги потопи в атмосферата на хубава музика, новите изкуства и традиционната българска кухня.

Изпълнителките ще представят богат репертоар от авторска музика, както и много български и световни хитове. Неповторимият тандем Веси Бонева и Светлин Къслев, които през летния сезон изнесоха редица концерти в Сен Тропе и този път са подготвили страхотно шоу, с което ще вдигнат градуса на настроение и ще се погрижат за доброто настроение на публиката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА