Last news in Fakti

4 Октомври, 2015 07:00 2 353 0

FIFA или гаджето?...Труден избор

  • брадли-
  • дани-
  • fifa-
  • хит-
  • известни-
  • гадже

Брадли заряза половинката си заради новото издание на популярната игра

Трудно е когато трябва да вземеш решение дали да изведеш прителката си вечер или да останеш вкъщи...и да прекараш времето с другата си любима дейност - FIFA.

Това противоречие бе в основата на много сериозните проблеми на една двойка, чиято история стана хит в социалните мрежи.

Брадли и Дани станаха известни със своя епичен скандал в Туитър заради новата FIFA 16. Младежът реши да скъса с приятелката си заради излизането на новата игра, но със сигурност не бе подготвен за ответния удар на Дани.

Миналия уикенд Брадли е стигнал до извода, че трябва да се откаже от някое от любимите си неща след излизането на новата FIFA 16. В крайна сметка той е решил да се раздели с приятелката си Дани, но може би вече съжалява за своя избор.

Той публикува в своя профил в Туитър съобщение "Сбогом Дани" и обложката на FIFA 16. Този туит обаче се разпространи като вирус из мрежата и  получи 8000 отговора и 4500 харесвания.

Обидената Дани обаче бързо реши да отвърне на удара и със сигурност свари Брадли неподготвен за това, което го очакваше. Тя публикува снимки на няколко вибратора, с които очевидно смята да замести Брадли. Нейният туит получи 11000 отговора и 10000 харевания, а още по-забавен бе отговорът на Ан Съмърс, която прати на Брадли снимка на пенис помпа, намеквайки му, че вероятно има нужда от нея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА