Last news in Fakti

27 Октомври, 2015 01:31 1 652 0

Дрю Баримор: Актьорството спаси живота ми

  • баримор-
  • актьорство-
  • професия-
  • дрога-
  • деца

Холивудската звезда Дрю Баримор разкри, че актьорството е спасило живота й. Припомняме, че на 13 години актрисата е била с клиника за пристрастени към дрогата и алкохола. 

"Никога не бих казала нещо против актьорството. Дори мога да кажа, че тази професия спаси живота ми. Актьорството е част от моята фамилия в продължение на 400 години. Но при мен нещата се получиха случайно. Въпреки това съм изключително благодарна, защото бях в много лош период, а участието във филми промениха живота ми към по-добро.", сподели Баримор.

Въпреки това, актрисата не иска двете й деца да започват кариера в киното: "Да, те ще бъдат закриляни и обичани, ако решат да се посветят на актьорството, но те нямат нужда от него. Не искам те да правят същите грешки като мен, така както аз не исках да върша глупостите, които моите родители са вършили."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА