Last news in Fakti

6 Декември, 2015 07:30 3 767 3

Още една жена ще съди Чарли Шийн

  • шийн-
  • рос-
  • хив-
  • съд

Бивша годеница на Чарли Шийн заведе дело срещу него. Скотин Рос обвинява актьора в нападение, непредпазливост и емоционален стрес, като посочва, че са правили секс поне пет пъти преди той да й каже, че е заразен с вируса ХИВ. Тя твърди също, че актьорът я е накарал да направи аборт, след като забременява от него през 2014 г.

Скотин Рос обвинява също Чарли Шийн, че многократно я е ритал и душил през едногодишната им връзка. Чарли Шийн и Скотин Рос се запознават през ноември 2013 г., когато тя е порно актриса, изявяваща се под името Брет Роси. Тогава тя се съгласява да прави секс с него за 10 000 долара.

Скотин Рос иска да получи обезщетение, чиято сума не се уточнява. През ноември, когато разкри, че е ХИВ позитивен, Чарли Шийн каза, че от години го изнудват хора, заплашвайки да огласят тайната му. Той заяви, че е подготвен за серията дела, които ще бъдат заведени срещу него. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Veselin Stanoev

    2 0 Отговор
    Така става,когато някой е паднал винаги се намира някой,който да го отупа като бръшнян чувал
  • 2 Иван Господинов

    1 0 Отговор
    Сега ще му се изредят всички лешояди, които е хранил през годините да си откъснат мръвка от него.
  • 3 Vasik Atanasova

    3 0 Отговор
    АЛЧНИ ЗА ПАРИ
    ЧОВЕКА БОЛЕН ОТ СПИН А ТЕ ГО ГЪРБЯТ