Last news in Fakti

6 Декември, 2015 12:03 1 532 0

Морган Фрийман претърпял инцидент със самолет

  • самолет-
  • морган фрийман-
  • инцидент-
  • авария-
  • аварийно кацане

Никой не е пострадал

В събота вечер актьорът Морган Фрийман се е сблъскал с голямо и плашещо изпитание, когато частният му самолет излязал от пистата по време на аварийно кацане, съобщава сайтът за светски клюки TMZ. 

Фрийман е бил единственият пътник в самолета, който малко след излитане се оказало, че има проблеми в хидравличната система.

Пилотът изпратил сигнал за бедствие и получил разрешение да кацне аварийно в Туника, Мисисипи на 36 мили от мястото, от където самолетът излетял. 

Не е ясно дали пилотът се е приземил твърде късно или пистата е била твърде малка или хидравличния проблем е повредил и спирачната система, но самолетът не могъл да спре в края на пистата и се озовал извън нея. 

Никой не е пострадал при инцидента.

"Понякога нещата не вървят по план. Спукана гума на излитане причини другите проблеми. Но благодарение на моя отличен пилот Джими Хобсън ние се отървахме без драскотина", заяви актьорът по-късно и добави: "Но не мога да кажа същото за моя самолет."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА