Last news in Fakti

8 Декември, 2015 00:31 6 788 3

Палава баба на 91 години почина след секс игра със съсед

  • баба-
  • секс-
  • съсед

Жената е починала от задушаване

91-годишна жена почина след секс игра с 49-годишен съсед, съобщи „Сън“.

Жената, чието име не се споменава, е била открита бездиханна на своето легло. Тя е била гола от кръста на долу, а до нея е имало секс играчка. По тялото е намерена семенна течност, ДНК анализ, на която показал, че е от съседа на жената. Бащата на две деца е бил арестуван от полицията. Към момента той е освободен под гаранция.

Аутопсията е показала, че жената е починала от задушаване след излязла от контрол сексуална игра. Инцидентът се е случил в португалския град Авейро, намиращ се северно от Порто.

Друг съсед казва, че починалата жена е била много активна, въпреки своята възраст. Тя живеела сама. Често в дома и влизали хора, които да вършат домашната работа. Полицията заявява, че в нейния дом няма следи от влизане с взлом и нищо не е било откраднато.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маурчи IV

    0 0 Отговор
    Живееело и се на женицата.
    Що пък да не опнеш петалата с оргазъм?
  • 2 диан

    0 0 Отговор
    тя малада всеки ще я оправи
    като си е... опитай с 90 годишна:)))
    тоя си е майстор
  • 3 бай Иван

    0 0 Отговор
    Ритни камбаната с финес!