Last news in Fakti

29 Декември, 2015 01:00 2 095 1

Куп проблеми за Кардашиян по време на бременността

  • кардашиян-
  • здраве-
  • проблеми-
  • бременност

Ким Кардашиян стана майка за втори път, но бременността й създаде куп проблеми. Риалити звездата страдала от високо кръвно налягане и други съпътстващи състоянието й усложнения. За малко щяла да отключи диабет и хипохондрия. „Наистина бях много притеснена", споделя звездата в семейното си риалити шоу Keeping Up With The Kardashians.

По време на втората част от бременността на съпругата на Кание Уест й се наложило да спазва стриктна диета, заради опасения от развитие на гестационен диабет, който в последствие се изключил, но се оказало, че има непоносимост към въглехидратите.

Освен това Ким имала твърде много течност в пъпната връв, което застрашавало здравето на нероденото й дете.

Дали заради потока от хормони, или заради усложненията в последните месеци, но Кардашиян развила параноя, че детето й ще бъде болнаво след раждането, както и че с нея ще се случи нещо лошо.

Припомняме, че Кардашиян роди второто си дете - Сейнт Уест, преждевременно на 5-и декември. Съпругата на Кание имаше и проблемна първа бременност и се наложи да роди момиченцето си - Норт Уест пет седмици по-рано.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 0 Отговор
    Проблеми, ама ражда и искат с мъжа й още деца да раждат. Световна красавица и световна звезда. А нашите жени?
    Нашата Мара Шепова, гордо заявява след раждането на първото и единствено- Разписала съм се вече, да не съм циганка, че да раждам още. Прости патки това българките, заради тях се затриваме като нация.