4 Януари, 2016 02:00 5 008 2

Линдзи Вон се гаджоса с Люис Хамилтън?

  • линдзи вон-
  • люис хамилтън-
  • гадже-
  • дваойка-
  • звезда-
  • любов

Романтичната връзка между Линдзи Вон и Люис Хамилтън изглежда все по-реална.

Спекулациите за любов между британският шампион във Формула 1 и американската звезда в алпийските ски стартираха през лятото в състезанието на "Силвърстоун", когато Вон се появи в падока и си размени прегръдки и целувки с Люис, който по-рано през годината беше обявил края на продължилата седем години връзка с поппевицата Никол Шерцингер.

Самата Линдзи също беше сложила финалната точка на продължителен роман с голфъра Тайгър Уудс. Цялото лято и есен преминаха без никакви новини около проектодвойката, но каква беше изненадата на феновете, когато в края на 2015 г. те публикуваха кадри от съвместното си прекарванена празниците във Вейл, Колорадо, където е домът на алпийката.

"Обикновено не се състезавам със сноубордисти, но Люис Хамилтън е доста бърз". "Съдба е да се посмееш на падналия в снега приятел и в следващия миг сам да се забиеш в дърво", гласят част от съобщенията, които видяха бял свят, придружени от забавни кадри.

I don't normally take runs w/ snowboarders but...@LewisHamilton is pretty fast :) snap@lewishamilton @lindseyvonnski pic.twitter.com/FCxJiIn0rj

— lindsey vonn (@lindseyvonn) December 30, 2015


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 К Добрев

    0 1 Отговор
    Явно Вон харесва негра, ако беше дъщеря на И. Костов щеше да е разбираемо, ама инак ?

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "К Добрев":

    Много е модерно сега. Просто такива жени си мислят, че са много важни като ходят с негри, но не осъзнават, че така показват само пълната липса на мозък в кратуните си.