Last news in Fakti

12 Януари, 2016 00:08 2 215 4

Дженифър Лорънс посече журналист

  • дженифър лорънс-
  • посече-
  • журналист

Актрисата бясна от употребата на телефон

Холивудската актриса Дженифър Лорънс се заяде доста грубо с един от журналистите по време на церемонията за връчване на наградите „Златен глобус“, съобщи „Дейли Стар“.

На церемонията по връчването на наградите Лорънс спечели приза за най-добра актриса в комедия или мюзикъл за филма „Джой“. По време на пресконференцията след церемонията обаче тя отправи доста груба забележка към един от присъстващите журналисти, който използваше телефона си, докато тя говори.

„Не можеш цял живот да си зад телефона, брато. Просто не можеш. Сега трябва да живееш в настоящето“, заяви Лорънс.

Става въпрос за репортера на Хуан Пабло Фернандес от E! Latin America. Оказва се обаче, че той не е говорил по телефона си, а е чел въпрос от него. В крайна сметка той прочете въпроса: „Как се виждаш на Оскарите?“. Лорънс отново го нападна и отвърна „В момента сме на „Златните глобуси“. Ако свалиш телефона, щеше да знаеш това.“

Това поведение на Дженифър Лорънс и донесе доста критики в социалните мрежи. Повечето зрители я упрекнаха, че буквално се е накарала на журналиста, без да разбира точно защо той използва телефона си. Според наблюдатели на случката на живо, най-вероятно английският е втори език за Фернандес и за по-сигурно той е искал да прочете въпроса от телефона си. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крин

    0 0 Отговор
    Нафукана глупачка, която много си е повярвала.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Сульо

    0 0 Отговор
    аз бих и дал да ми посече k...
  • 4 Гост

    0 0 Отговор
    Винаги ми е била антипатична тази лелка.