2 Февруари, 2016 07:00 3 518 1

Елтън Джон: Трябваше вече да съм починал от ХИВ

  • елтън джон-
  • хив-
  • трябваше

Певецът признава, че е водил толкова саморазрушителен живот, че е било много вероятно да се зарази с вируса

Британският певец Елтън Джон заяви, че е било твърде вероятно да умре от ХИВ, по подобие на вокалиста на Queen Фреди Меркюри, съобщи „Сън“.

Певецът признава, че животът му е бил съпътстван от множество пристрастявания и злоупотреби. Неговият мироглед обаче се е преобърнал, след като разбрал за случая на 18-годишния Райън Уайт, който през 1990 г. бе изключен от училище и почина от ХИВ. Той се бе заразил от болестта вследствие на кръвно преливане.

„Реално аз не трябваше да съм тук. Трябваше да съм мъртъв. Трябваше да съм хванал ХИВ и да почина като Фреди Меркюри или Рок Хъдсън. Водих много саморазрушителен живот. Бях шокиран от случилото се с Райън Уайт. Това ме накара да се взема в ръце. След 6 месеца бях чист. Благородството на неговото семейство ме удиви. Днес продължавам да записвам музика и това ме държи жив“, заяви Елтън Джон.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бидона

    0 1 Отговор
    Задния му двор сигурно е станал голям като Деветашката пещера.