Last news in Fakti

25 Февруари, 2016 00:30 2 723 2

Елица Тодорова с песен за Неймар Джуниър

  • неймар джуниър-
  • елица тодорова-
  • песен
Елица Тодорова с песен за Неймар Джуниър - 1

Барабанистката и певица Елица Тодорова посвети песен на световно признатият футболист с бразилски корени Неймар Джуниър 11.

Песента е със свежо латино - лятно и танцувално настроение и интернационално послание на български и английски език.

Музиката е дело на Стойчо Иванов и тромпетиста Михаил Йосифов. A нахъсващият текст за Олимпиада 2016 и Карнавалът в Рио де Жанейро е на MC Муден.

“Неймар Джуниър 11 e любимият ми атлет. Острието на Барса играе с много фантазия , изобретателност и магия. Вдъхновявям се от класата му и високият му професионализъм,“ сподели  барабанистката и певица Елица Тодорова.

През 2007 година със Стоян Янкулов  се класират на пето място в Хелзинки на „Евровизия“.[3] Участието им представлява и най-доброто засега представяне на страната в този конкурс.  2013 двамата се завръщат на „Евровизия“ – в Швеция с песента „Само шампиони“. Барабаните „Космическо дърво“ и „Олимпийският барабан на България“ са сред инструментите - изобретения, с които изпълнителката е оставила индивидуален почерк в световната етно музика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кентавър

    0 0 Отговор
    О, чудо. Тая некадърница вече има втора песен? 10 години блее едно и също нещо в "шоуто" си.
  • 2 ЛХЦИ

    0 0 Отговор
    Таа верно бл€€ като оФ$@. И за порноактриса не става, щото е от късокраката реколта, макар че е най-известна с любовниците си.