Last news in Fakti

28 Февруари, 2016 01:00 4 490 0

Да нападнеш орел

  • орел-
  • фен-
  • обвинение

Привърженик на лондонския Чарлтън Атлетик бе арестуван и ще получи обвинение пред съд за опит да удари орела Кайла, който е талисман на градския съперник на "адикс" Кристъл Палас. 35-годишният Даниел Бойлет извършил деянието по време на мача между двата отбора на "Селхърст Парк" от турнира за Купата на Лигата на 23 септември миналата година, завършил с победа 4:1 за тима от Висшата лига. След извършени проследяващи дейности от камерите на стадиона и установяване на извършителя, привърженикът на Чарлтън Бойлет бил задържан през ноември и на 21 януари получил обвинителния си акт. Делото му ще бъде разгледано от съда в Кройдън на 29 март.

През 2013 година 45-годишният фен на Нюкасъл Юнайтед Бари Роджърсън бе вкаран в затвора за удар в главата на полицейски кон при сбиване между фенове на "свраките" и органите на реда, опитващи се да предотвратят безредици преди дербито на Северна Англия срещу Съндърланд. Фенът на Нюкасъл лежа в килия 3 месеца и получи забрана да посещава футболни срещи на своя отбор за 6 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА