Last news in Fakti

3 Март, 2016 07:45 2 902 1

Брадли Купър и Ирина Шейк скъсаха

  • купър-
  • шейк-
  • раздяла-
  • кембъл

Брадли Купър беше засечен от папараците да излиза от ресторант в Лос Анджелис с Наоми Кембъл, а не с доскорошната си половинка Ирина Шейк предаде "TMZ". По-интересното в случая е, че от известно време в медиите се въртят слуховете, че актьорът е скъсал с руската красавица след 10-месечна връзка.

41-годишната холивудска звезда и 45-годишната Кембъл бяха забелязани да закусват заедно в събота, след което да си тръгват с неговия автомобил във видимо добро настроение.

Колкото до Брадли и Ирина, за тях се говори, че са се разделили след коледните и новогодишните празници, тъй като тя не се е разбирала изобщо с неговата майка Глория, с която пък той е много близък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичо Пенчо

    0 0 Отговор
    Нек ми дойде !! Аз майка немам !!!