Last news in Fakti

6 Март, 2016 00:31 6 636 3

Аштън Кътчър има проблеми с дъщеря си

  • кътчър-
  • дъщеря-
  • самосъхранение

Дъщеричката му Уайът нямала инстинкт за самосъхранение

Аштън Кътчър има проблеми с дъщеря си - 1
Снимка: БТА/АР

Холивудската звезда Аштън Кътчър има проблеми с дъщеря си. В шоуто на Елън ДеДженеръс 38-годишният актьор призна, че постоянно вардел 17-месечното си момиченце Уайът.

„Тя определено пресича някои граници. Първата година прекарваш времето си в това да опазиш децата си живи. А след това работата ти е да ги предпазиш от самоубийство. Тя постоянно се опитва да сложи край на живота си“, сподели Кътчър.

„Сякаш не осъзнава, че я грози опасност. Ако види скала, ще иска да скочи от нея. Човек си мисли, че децата имат някакви инстинкти около височини и огън, но не е така“, добави той.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 The PRO

    0 0 Отговор
    До автора на статията! Не знам какво ти е образованието, но "АШТЪН", на български език, се изписва "АЩЪН".

    Коментиран от #2

  • 2 Папур Шпеков

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "The PRO ":

    А ти си Pro по какво? Определено не си по литература и транскрипция!
  • 3 THE PRO

    0 0 Отговор
    PRO съм по критикуване на неграмотници като теб. От това, което си написал, съм убеден, че си "автора"/със сигурност копи - пейст от чуждестранен сайт/ на статията. Не съм специалист нито по литература, нито по транскрипция, но знам как се изписват думите на български език. Какво общо има Литературата с транскрипцията?!?! Спри да пишеш! Това не е твоето призвание!