Last news in Fakti

11 Март, 2016 00:30 2 463 1

Памела Андерсън става сервитьорка в затвор

  • андерсън-
  • затвор-
  • сервитьорка-
  • вегетарианство

Памела Андерсън пое нова инициатива. След като дълги години се бори за правата на животните, сега актрисата ще помага и на затворниците. Тя пожела да подобри здравето им като се превърне в тяхна лична сервитьорка. Условието е само едно – затворите в Ню Йорк да сменят менюто си с вегетарианско.

Андерсън отправи предложение към губернатора на Ню Йорк Андрю Куомо: "Аз често съм в Ню Йорк и следя с интерес невероятните ви усилия да подобрите живота на затворниците като ги образовате. Имам едно предложение, което освен това ще помогне и за спестяване на пари. Тъй като в Ню Йорк има 52 000 затворници, може лесно да се спестят около 2 млн. долара, ако се замени менюто им с вегетарианско".

"Ако Ню Йорк последва примера на Аризона и започне да предлага вегетарианско меню, аз лично ще се включа в програмата, помагайки в готвенето и сервирането на затворниците", добави звездата в отворено писмо, публикувано в медиите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чнг

    0 0 Отговор
    Вече няма да е самотна