Last news in Fakti

23 Март, 2016 00:30 1 752 0

Гай Ричи не дава сина си на Мадона

  • гай ричи-
  • мадона-
  • попечителство-
  • роко

Едно от най-големите дела – между Гай Ричи и Мадона, чака развоя си. Двамата се борят за попечителските права над 15-годишния им син Роко Ричи, който предпочете да живее с баща си в Лондон. 47-годишният британски режисьор се обърна и към организацията Fathers4Justice за помощ в съдебната подялба, предаде сайтът "TMZ".

Основателят на Fathers4Justice Мат О'Конър разказва, че организацията, която съществува от 2002 г., помага по време на съдебните неразбирателства на „хиляди бащи, в това число и немалко знаменитости“.

През декември 2015 г. Мадона чрез съд застави Роко да прекара с нея ваканцията в Ню Йорк. Подрастващият обаче искаше да остане с баща си във Великобритания. Това разгневи поп иконата и тя дори си позволи да се появи на концерт в Мелбърн с разклатено психическо здраве.
Много от феновете ѝ помислиха, че е излязла пияна на сцената. За здравето ѝ дори се притесни дъщерята на Мадона – Лудрес. През 2008 г. Мадона се разведе с Ричи след 7-годишен брак.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА