23 Април, 2016 22:29 19 899 5

Меси отряза "Мис Бум Бум"

  • дупе-
  • меси-
  • блокирал-
  • сексбомба-
  • ревнива-
  • пикантни

Бразилската сексбомба Сузи Кортес, която бе обявена за притежателката на най-сексапилното дупе в света рядко получава "не" от мъжете.

Привърженичката на Барса разкри, че е била блокирана в социалните мрежи от своя любимец Лионел Меси.

25-годишната "Мис Бум-Бум" смята, че това е станало по настояване на ревнивата му съпруга заради серията пикантни снимки, които Сузи пусна напоследък.

"Бях напълно шокирана, когато забелязах, че Меси ме е блокирал. Предполагам, че това е станало, защото тя просто ревнува. Това е много тъжно. Ако можех, щях да й кажа да не се тревожи заради мен, аз съм просто голям фен на Барселона и Меси. Изненадана съм, че тя очевидно не е сигурна в себе си. Реакцията й е прекалена.

Аз следвам около 10 човека в социалната мрежа и Меси беше един от тях. Когато видях, че съм блокирана, си помислих, че причината за това може да е единствено ревност. Защо иначе ще ме блокира при положение, че той има над 40 милиона последователи? Впоследствие погледнах профила на Антонела и видях, че и тя ме е блокирала", разкрива Сузи.

Меси и Антонела се познават от 5-годишна възраст и са изпитвали симпатии един към друг още като деца. Двамата израстват в един и същ град в Аржентина и остават добри приятели, след като Меси заминава за Барселона. Официално те са двойка от 2009 година и имат две деца.

Сузи Кортес се прочу през ноември миналата година, когато в конкуренцията на над 500 други момичета с красиви задни части спечели титлата "Мис Бум-Бум". Наградата й в конкурса бе договор за модел на стойност 10 000 паунда и фотосесия за корица на мъжко списание. Това обаче явно не бе достатъчно за нея и тя реши да придобие още популярност с публикуването на предизвикателни снимки с екипа на петкратния носител на "Златната топка" Лионел Меси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Таня

    0 0 Отговор
    Всяка жаба да се знае гьола
  • 2 Красо Зелето

    0 0 Отговор
    Тая колко жезъли е потрошила, не е истина!
  • 3 Батман

    0 0 Отговор
    Еее то това жена ли е? Скивай какъв гръб и какво рамо е отпрала
  • 4 CCCP

    0 0 Отговор
    Бум Бум :)))))))
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.