Last news in Fakti

8 Юни, 2016 01:00 3 542 5

Планината към Роналдо: Ще ти строша главата (Видео)

  • планина-
  • роналдо-
  • строша-
  • видео

Исландската телевизионна звезда предупреди нападателят на Португалия да не бележи срещу страната му на Евро 2016

Актьорът от сериала "Игра на тронове" Хафтор Бьорнсон заплаши звездата на португалския национален отбор Кристиано Роналдо.

206-сантиметровият гигант, станал световноизвестен с образа на страховития сър Грегор Клегейн - Планината, заяви, че ще "строши главата" на футболиста на Реал (Мадрид), ако посмее да отбележи гол на Испандия.

Португалия и Исландия се изправят в първия си двубой от финалите на Евро 2016 на 14 юни.


"Знам, че ще играеш срещу Исландия в първия си мач. Ако посмееш да вкараш гол на моя отбор, ще те намеря и ще ти строша главата" - зарече се Бьорнсон в забавно видео, разпространено в интернет.

27-годишният исландец е бивш баскетболист, който, освен с актьорство, се заминава и със силови спортове. През 2014 година завършва втори в състезанията "Най-силният мъж на света".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 можел да се отърве невредим

    1 0 Отговор
    Тоя да внимава, че Роналдо обича гладкоизбръснати, мускулести мъже с татуировки и тая брада няма да го спаси щом няма 1 косъм по тялото, че да му заседне между зъбите, а хич не е тайна, колко хлъзгава е работата...
  • 2 Vasik Atanasova

    1 1 Отговор
    ДА ТОЧНО ПОСЛЕ ЩЕ СИ ИМА РАБОТА С ЖЕНА МУ НА РОНАЛДО
    БАДАР ХАРИ
    И ЩЕ БЪДЕ НОКАЛТИРАН
  • 3 Филип

    1 0 Отговор
    Коя глава бе чиче?
  • 4 Michelle Platini

    0 0 Отговор
    Тоя що не са го взели в гарнитурата си, един бек и да се изправи на терена лично срещу Рони. Преди да му строши главата, първо ще си счупи кръста от някой финт.
  • 5 TSFH

    0 0 Отговор
    Плаши на баба му мухите с това видео :D