Last news in Fakti

23 Юни, 2016 07:00 967 0

Как Тръмп просветил Хари Потър

  • доналд тръмп-
  • хари потър-
  • даниел радклиф

Индустриалецът дал интересен съвет на актьора Даниел Радклиф

Британският актьор Даниел Радклиф разкри интересен свой разговор с Доналд Тръмп, съобщи Metro.

Радклиф се е запознал с индустриалеца, когато бил 11-годишен. Двамата били гости в британско телевизионно шоу. Тогава Радклиф тъкмо стана известен с ролята си във филмите за Хари Потър. Забелязал, че актьорът е доста притеснен от интервюто, Тръмп му дал съвет, за това как да впечатли публиката.

„Тогава бях много притеснен и му казах, че не знам за какво да говоря по време на интервюто. Тогава той ми каза: „Просто им кажи, че си се запознал с Доналд Тръмп“. Тогава въобще нямах увереността, че представлявам нещо, което е интересно за всички. Интересното е, че ако го бях казал, всички щяха да си кажат, че британското хлапе наистина се възхищава на Доналд Тръмп и се вълнува от недвижими имоти“, заяви Радклиф.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА