Last news in Fakti

6 Юли, 2016 22:00 4 067 0

Айви е готова да подкрепи Германия

  • айви-
  • германия-
  • мацката

Красавицата е запалена фенка на Бундестима

Прелестната Медисън Айви е популярно име от филмите за възрастни. Малко от феновете на палавата изкусителка обаче знаят, че 25-годишната актриса израства в САЩ, но е родом от Германия и силно симпатизира на Бундестима.

В четвъртък момчетата, водени от Лоаким Льов се изправят на полуфинала на Евро 2016 срещу домакина Франция и Айви няма никакво съмнение кой отбор ще продължи напред.

В началото работи във фирма за полагане на теракот, а след това и в зала за боулинг, както и във верига за бързо хранене. Изявява се и като екзотична танцьорка и така се среща с Аурора Сноу, коато я насочва към сегашната й кариера.

Мацката става още по-харесвана от аудиторията след като увеличава размера на гърдите си чрез поставяне на 550 кубика импланти с физиологичен разтвор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА