Last news in Fakti

8 Юли, 2016 00:30 6 176 3

Ема Уотсън с антирекорд за приходи

  • уотсън-
  • филм-
  • приходи-
  • антирекорд
Ема Уотсън с антирекорд за приходи - 1
Снимка: БТА/АР

Ема Уотсън излетя в звездната орбита още с първата си роля – на Хърмаяни в мега успешната поредица за Хари Потър. Славата ѝ обаче не е гаранция за успех и на останалите ѝ филми. Истинско фиаско претърпя последният проект на талантливата актриса, който докара рекордно ниски приходи от продажба на билети след първия си уикенд в кината.

Лентата се казва „The Colony“ и в нея Ема играе млада германка, която се опитва да спаси гаджето си, отвлечено от тайната полиция в Чили през 70-те.

Филмът бе пуснат в три британски кина миналия уикенд и успя да реализира едва 47 паунда приходи от продажба на билети. Създателите на лентата оправдаха грандиозния неуспех с факта, че продукцията им вече се разпространява незаконно в интернет пространството, пише The Guardian.

Филмът бе заснет в Люксембург, а премиерата му бе през септември 2015 на Международния филмов фестивал в Торонто.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аААААААА

    0 0 Отговор
    Томпсън или Уотсън последно ?
  • 2 незнайко

    0 0 Отговор
    Какви приходи щом се говори за германци. След обединението на германците трябва да се "забравят" техните минали действия. Глобалния КАПИТАЛИЗЪМ завладя Европа, а сега и нас.
  • 3 гост

    0 0 Отговор
    Ако са простотиите по комикси без един реален актьор може да ходят милиони и да дават милиарди, за да гледат измислицата. Но ако филма се базира изцяло на актьорска игра и реални действия от миналото, 47 пауда. Обществото явно е промило мозъците си до краен предел, щом хората са малоценни, а нереалните образи са на пиедестал.