Last news in Fakti

13 Октомври, 2011 16:29 1 458 0

Пластични хирурзи сравниха лицето на Мадона с възглавница

  • мадона-
  • пластични хирурзи

Честите козметични процедури са развалили лицето на Мадона, обясниха пластични хирурзи.

В Лондон се проведе годишната конференция на Асоциацията на Естетична пластичните хирурзи. На срещата се събраха водещи експерти в областта на пластичната медицина от цял свят. По време на събитието те обърнаха специално внимание на най-често срещаните проблеми, пред които са изправени по-възрастните пациентки. Най-честият козметичен дефект е "лице – възглавница".

Експертите енергично обсъдиха този въпрос, давайки за пример лицето на Мадона. Водещите хирурзи са убедени, че Кралицата на попа се е сблъскала с този проблем. Дефектът се дължи на прекомерната употреба на инжекции с хиалуронова киселина, колаген и др. На конференцията специалистите обсъдиха нов метод, който да се справя успешно с неприятния ефект.

Информация на БГНЕС 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА