Last news in Fakti

4 Август, 2016 00:15 1 501 1

Синът на Майкъл Дъглас излезе от затвора

  • дъглас-
  • син-
  • затвор-
  • наркотици
Синът на Майкъл Дъглас излезе от затвора - 1
Снимка: БТА/АР

Синът на Майкъл Дъглас Камерън беше освободен от затвора, след като прекара зад решетките близо седем години, съобщи в. "Ню Йорк пост". След излизането си от затвора Камерън огласи намерението си да напише книга за срива си от живот от наследник на привилегированата династия в Холивуд до затворническата килия.

Камерън е син на Майкъл Дъглас от брака му с Диандра. Той беше осъден на пет години затвор през 2010 г. за притежаване на хероин и разпространяване на наркотици, включително и метамфетамини.

Срокът на присъдата му беше удължен, след като той си призна, че е вкарвал нелегално наркотици и в затвора. Присъдата му изтича през 2018 г. Засега Камерън ще живее в център за социална адаптация и социализиране на бивши затворници и наркомани.

Излежаването на присъдата от Камерън започна по времето, когато баща му се бореше с рак на гърлото. По думите на холивудската звезда, които той сподели преди време, болестта  му и не по-малко присъдата срещу сина му, са разбили сърцето му. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Коста

    0 0 Отговор
    Тия са като Бокови бе!