Last news in Fakti

16 Август, 2016 00:02 1 606 0

Джъстин Бийбър с нова любов

  • снимки-
  • гомес-
  • бийбър-
  • ричи-
  • социални мрежи

Селена Гомес се заяде с бившия си приятел Джъстин Бийбър в Instagram. Проблемът е, че Джъстин от миналата седмица започна да афишира връзката си с дъщерята на Лайнъл Ричи - София (по-малката сестра на Никол Ричи).

В същото време 22-годишният Бийбър се оплака, че феновете му в социалната мрежа го критикуват твърде много, включително и за новото му гадже. Той дори ги заплаши, че ще ограничи профила си в Instagram, така че те да не могат да виждат снимките му.

На тази заплаха Селена реагира остро с думите: "Ако не можеш да се справиш с омразата, тогава спри да публикуваш снимки на приятелката си! Не се сърди на феновете си. Те те обичат!" Близки на 24-годишната Гомес казват, че тя е смъмрила канадския певец да не афишира връзката си със София, ако иска отношенията им да бъдат нещо специално.

Колкото до София и Джъстин те афишираха за първи път отношенията си миналата седмица, след като се появиха задно, ръка за ръка, на екскурзия в Япония (част от неговото световно турне).
Гомес и Бийбър се разделиха окончателно през 2014-та, след бурна, 4-годишна връзка. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА