17 Октомври, 2011 12:31 2 919 1

Гейтс плаща по 100 000 USD месечен наем

  • гейтс-
  • имение-
  • дженифър

Бил Гейтс нае имение за половин година в Уелингтън (щата Флорида). Сумата, която плати за въпросния период е 600 000 USD (по 100 000 USD на месец). В къщата ще живее 15-годишната дъщеря на собственика на Microsoft – Дженифър. Тя ще участва в състезание по конен спорт, което ще се проведе в периода 11 януари-1 април 2012 г.

Къщата е с площ 683 кв.м и се състои от осем спални, шест бани, дневна, няколко кабинета и киносалон. В парка, чиято площ е 1.7 хектара, има къща за гости с две спални, фонтан, басейн, гараж за шест автомобила, конюшня и пасище.

Ако в бъдеще Гейтс иска да купи имението, ще трябва да плати 12.999 млн. USD.

Гейтс се оттегли от управлението на Microsoft през юни 2008 г., но остава начело на Борда на директорите на компанията. Към момента той се е насочил към благотворителност. Forbes оценява финансовото му състояние на 59 млрд. USD.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бил

    0 0 Отговор
    абе, купи го , какво си играеш с наемане ...