Last news in Fakti

7 Септември, 2016 23:30 2 031 2

Любовен ултиматум към Тейлър Суифт

  • хидълстън-
  • суифт-
  • връзка-
  • ултиматум
Любовен ултиматум към Тейлър Суифт - 1
Снимка: БТА/АР

На пръв поглед връзката между Тейлър Суифт и Том Хидълстън изглежда като приказка. Двамата се държат за ръце, гледат се влюбено и са неразделни. Зад кулисите обаче напира буря и неин инициатор е актьорът, който вече отказвал да бъде „вещ за показ“ на популярната си половинка.

„На Том му писна да стои като украса до Тейлър и ѝ каза, че ако връзката им се промени на 360 градуса от нейна страна, всичко приключва. Отношенията им се превърнаха в зрелищен театър и на него му омръзна да бъде третиран като златен ескорт“, разкри близък до британеца пред RadarOnline.

Според хора от обкръжението на Суифт, Том се уморил да пътува из целия свят, щом тя щракне с пръсти. В скорошно интервю актьорът дори сподели, че има нужда от повече „пространство“. Тейлър е на съвсем различно мнение. Тя вярвала, че Хидълстън трябва да се чувства поласкан и „късметлия“, че може да се къпе в нейната слава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЛЯ

    0 0 Отговор
    "Трябва да направим коренен поврат на 360 градуса"
  • 2 MechoKuh

    0 0 Отговор
    Те от къде да знаят драскачите, че след 360° продължаваш в същата посока...:-)